November i mesterværkernes tegn

 

Oktober måned så lidt stille ud i vores koncertkalender, men i prøvelokalet var der livlig aktivitet. November byder nemlig på ikke mindre end to værker fra vokalmusikkens øverste hylde. Vi åbner efterårets mørkeste måned med to opførelser af Mozarts Requiem i samarbejde med MidtVest Pigekor, Det Danske Ungdomsensemble (DUEN) og solister, som alle er, eller har været elever på Den Jyske Sangskole. Morten Ryelund dirigerer de to koncerter i Holstebro Kirke og Herning Kirke.
Tre uger senere går vi ind i adventstiden med to opførelser af J.S. Bachs Juleoratorium. Det sker i samarbejde med Sankt Clements Drengekor, Ensemble MidtVest og Esbjerg Ensemble. Carsten Seyer Hansen dirigerer de to koncerter i Herning Kirke og Aarhus Domkirke. Flere oplysninger og links til billetsalg ligger klar nu i vores koncertkalender