Værkstedskoncerter

Sangerne i Herning Kirkes Drengekor er elever på Den Jyske Sangskole, hvor de modtager undervisning i solosang, hørelære og klaver. Et vigtigt element i uddannelsen på sangskolen er, at sangerne så tidligt som muligt får et godt forhold til dét at stå foran et publikum – også som solister og i små ensembler.

Derfor er skolens værkstedskoncerter en fast tilbagevendende begivenhed, hvor sangerne har mulighed for at prøve sig selv af i trygge rammer, og publikum har mulighed for at komme og høre hvad sangskolens elever arbejder med. For dem der har interesse i at følge, hvordan unge stemmer udvikler sig over tid, er værkstedeskoncerterne en oplagt mulighed for at vende tilbage med jævne mellemrum.

Den enkelte elev aftaler selv med sin sanglærer, hvornår han ønsker at medvirke ved en værkstedskoncert, så koncerternes længde kan variere noget.

Kommende datoer for værkstedskoncerter i 2019  og 2020 er:

Fredag d. 27. september
Fredag d. 15. november
Fredag d. 28. februar
Fredag d. 27. marts
Fredag d. 1. maj

Alle værkstedskoncerterne foregår i Herning Kirke kl. 17.00. Der er fri entré til værkstedskoncerterne, hvor man også vil kunne opleve solister fra MidtVest Pigekor.