Sommerkoncert 4. juni udskudt!

Herning Kirkes Drengekors sommerkoncert den 4. juni er aflyst grundet corona. Koncerten bliver til gengæld afholdt på et andet tidspunkt.

Koncerten er planlagt til at skulle være dirigent Mads Billes afskedskoncert med Herning Kirkes Drengekor. Derfor skal rammerne til en ordentlig fest være helt i orden. Mads vil som lovet selvfølgelig dirigere drengene en sidste gang til et brag af en sommerkoncert, når myndighederne tillader det, og vi finder det rigtige tidspunkt for koncerten. Vi venter blandt andet på, at kirken kan blive fyldt med korglade gæster helt til randen, så vi på den måde skaber de bedste rammer for en smuk og festlig koncert.

Alle, der allerede havde sikret sig en billet til sommerkoncerten via place2book vil få pengene fra billetterne tilbage.

Info om ny dato bliver offentliggjort på hjemmesiden og på Facebook så snart vi har fastlagt den.