Video

Senest medvirker Herning Kirkes Drengekor i DR-udsendelsen “Kampen for et bedre liv – med Peter Qvortrup Geisling: Kor, håb og ADHD” fra 2019. DR fortæller med udsendelsen historien om Georg, som har ADHD, men han har også et stort talent inden for sang. Han synger nemlig i Herning Kirkes Drengekor og er blevet optaget i en musisk talentklasse. Klik på billedet for at se udsendelsen. Vær opmærksom på, at udsendelsen udløber 7. november 2020.

I 2017 opførte Herning Kirkes Drengekor Joseph Haydns ‘Skabelsen’ i samarbejde med det verdensberømte Choir of Saint John’s College, Cambridge, og Aarhus Symfoniorkester. I den forbindelse optog DR en video med Herning Kirkes Drengekor. I videoen ser vi Nicholas og Laurens fra Herning Kirkes Drengekor, som begge fortæller, hvor unikt det er at have sang som talent. Se videoen ved at trykke på billedet.

Herning Kirkes Drengekor medvirkede, da organist Kristian Marius Andersen debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2012. Videoen er et uddrag af Anne Moulvads dokumentarfilm Tangentspilleren (2013) som følger Kristian Marius i årene omkring hans solistuddannelse.

Herning Kirkes Drengekor og Kristian Marius Andersen for fuld bjældeklang ved julekoncerten i Herning Kirke, 2014.