Støt
koret

Sponsorater

Ligesom i sportens verden er det også vigtigt for korets arbejde, at vi har nogle gode sponsorer. Herning er allerede gode til at bakke op, og vi er utroligt taknemmelige for vores nuværende sponsorer. For de muliggør vores arbejde, og gør vores uddannelsesmiljø til det allerbedste. 

 

Men vi vil selvfølgelig altid gerne gøre det endnu bedre, og søger altid nye sponsorer, da alt talentarbejde kræver blod, sved og tårer – og så en pose penge.

 

Vi vil selvfølgelig belønne et eventuelt sponsorat med god omtale af din virksomhed, og mulighed for logo i programmer, på hjemmeside med mere.

 

Ønsker du at få mere information omkring sponsorater, er du meget velkommen til at kontakte vores dirigent Charlotte Rowan og tage en uforpligtende snak om mulighederne.

 

DIRIGENT

Charlotte Rowan
Telefon 50315897

Mail: Charlotte@herningkirke.dk

Fonden for Herning Kirkes Drengekor 

Formålet med Fonden for Herning Kirkes Drengekor er at sikre, at alle sangere i koret uanset social eller økonomisk baggrund kan deltage i korets aktiviteter så som rejser og uddannelsestilbud. Formålet med fonden er desuden at bakke op om Herning Kirkes Drengekors vækst og trivsel.